POLIBIT 60-90 S

POLIBIT 60-90 S je stabilni, polimerom modificirani bitumen, proizveden u firmi “HEMPRO” d.o.o u suradnji sa američkom firmom “DuPont”.

polimerom modificirani bitumen

POLIBIT 45-80/65

Polibit 45-80/65 je kvalitetni, nestabilni, polimerom modificirani bitumen. Ovaj proizvod je modifikovan termoplastičnim polimerom na bazi SBS-a.

polimerom modificirani bitumen

HEMOBIT AP - 58R

HEMOBIT AP-58R je bitumenska emulzija sastavljena od razrijeđenog bitumena za puteve, dispergovanog u vodi u vidu sitni globula, uz primejnu emulgirajućih agensa.

polustabilna anionska emulzija

HEMOFUG

HEMOFUG masa je polimer bitumenskog veziva stabilizirano i oplemenjeno elastomerima, te kvalitetnim omekšivačima i gumenim granulatom.

visokoelastomerna masa za zalijevanje fuga

HEMOASFALTVAN

HEMOASFALTVAN je gotov proizvod proizveden od mješavine sapuna i površinskih aktivnih komponenti, specifičnih osobina, koje sprječavaju sušenje i prionljivost asfaltnih mješavina za podloge transportnih sredstava.

gotov proizvod proizveden od mješavine sapuna i površinskih aktivnih komponenti

HEMIPLAST EPF - M

HEMIPLAST EPF - M je hidroizolaciona traka izrađena na bazi polimer bitumena. Kao ulozak najčešće se koristi poliesterski filc, a prema zahtjevu kupca, moze se upotrijebiti i neki drugi ulozak.

bitumenska traka za hidroizolaciju mostova

HEMOPLAST

HEMOPLAST je jednokomponentna pasta na bazi polimernog bitumena uz dodatak punila i otapala

bitumenska pasta za spajanje radnih spojeva asfalta

POLIBIT 25-55/55

Polibit 25-55/55 je kvalitetni, nestabilni, polimerom modificirani bitumen. Ovaj proizvod je modifikovan termoplastičnim polimerom na bazi SBS-a.

polimerom modificirani bitumen

HEMOBIT AP- 55Š

HEMOBIT AP-55Š je bitumenska emulzija sastavljena od cestograđevnog bitumena, dispergiranog u vodi, uz primjenu odgovarajućih emulgatora.

polustabilna anionska emulzija

HEMOBIT KP - 58R

HEMOBIT KP-58R je bitumenska emulzija sastavljena od razrijeđenog bitumena za puteve, emulgiranog u vodi pomoću određenih emulgirajućih agensa.

polustabilna kationska emulzija

HEMOBIT PMKN - 55R

HEMOBIT PMKN-55R je bitumenska emulzija sastavljena od razrijeđenog bitumena za puteve, emulgiranog u vodi pomoću određenih emulgirajućih agensa i koja je poboljšana dodatkom odgovarajućeg polimera.

nestabilna polimerom modificirana emulzija

HEMOFUG PREMIER

HEMOFUG PREMIER je hladan elastomerni, bitumenski prednamaz koji pripada grupi hladnih bitumenskih rastvora na osnovi bitumenskog otapala.

elastomerni bitumenski prednamaz

MOSTOHEM - M

Bitumenska masa za mostove MOSTOHEM - M je homogena smjesa visokokvalitetnih bitumena, polimera i mineralnih punila

bitumenska masa za mostove